Dolgoletna kvaliteta

Družinsko podjetje bilo ustanovljeno že leta 1982, in tekom let se je znanje prenašalo z očeta na sina. Leta 2012 je z bogatimi strokovnimi izkušnjami, ki jih je pridobival skozi leta, vodenje podjetja prevzel Toni Prašnikar.

Delavnica se skozi celotno obdobje širi in zaposluje veliko ekipo odličnih sodelavcev s katerimi skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo. S strokovnim znanjem, srčnostjo in predanostjo dosegamo visoko kakovost ter pomagamo pri ustvarjanju prijetnega okolja zadovoljnim naročnikom.

Izdelujemo unikatno pohištvo po meri za dom, za poslovne in trgovinske prostore. Pomembna prednost za naše naročnike je arhitekturno svetovanje, nudimo tudi celovito zasnovo notranje opreme doma. Sledimo modnim smernicam, minimalističnim linijam, blizu pa so nam tudi klasični in rustikalni stili. Vsak projekt/naročilo je zgodba zase – ne glede na oblikovni stil znamo poskrbeti za vrhunsko izvedbo. Pri delu uporabljamo sodobno tehnologijo kar omogoča hitrost, natančnost in prilagodljivost.

Širok krog dolgoletnih naročnikov priča o zadovoljstvu in kakovosti, ki ju vnesemo v prostor. Z veseljem se bomo posvetili tudi Vašim željam.